Полет над проблясъците на обширния язовир Копринка в долината на розите и царете. Картината, която ще се открие за Вас е съчетание от величествената Стара Планина, хълмовете на Средногорието, язовир Копринка, река Тунджа, „Паметник на свободата“ на връх Шипка, Паметник – символ на комунизма, на връх Бузлуджа, Храм-паметник „Рождество Христово“ известен още като „Шипченският манастир“ със златните кубета, тракийска могила „Голямата косматка“, град Казанлък и много други. Мястото е наистина магнетично, а от въздуха ще усетите цялато му вълшебство.

Резервация можете да направите, като ни се обадите на +359 89 68 69 200 или ни пишете на fly@extremeuniverse.bg
Цената варира, според продължителността на полета:
20 мин. = 130 лв.
30 мин. = 172 лв.
60 мин. = 293 лв.
Място на излитане https://goo.gl/maps/3cSoSgnS632abJFM8
Заплащане можете да направите по банков път по сметката на “Екстрийм Юнивърс” ООД с IBAN G28FINV91501016798727
Данъчна фактура ще бъде издадена на физическото или юридическото лице, което е извършило превода.
Ваучер за подарък можете получите на електронната си поща или на адрес, ако желаете да бъде на хартиен носител. Напишете ни Вашето име, името получателя и поздрав, за да бъде подаръкът Ви още по – личен и радващ.
Доставката на ваучера е за наша сметка и е до Вашата врата.
Валидността на ваучера е 7 месеца от датата на издаването му.
Промени можете да правите най – късно 3 дни преди полета.
Връщане на покупката можете да направите в 14 дневен срок. Сумата, която сте превели към “Екстрийм Юнивърс” ООД ще Ви бъде възстановена, след приспадане на таксите за банковите операции, които съпътстват паричните преводи.
Лицензираният пилот, с когото ще летите, е с дългогодишен летателен опит и е квалифициран полетен инструктор Подробна информация за екипа на “Екстрийм Юнивърс” ООД ще откриете в раздел: За нас
Сертифицираният, моторен парапланер е произведен от “Екстрийм Юнивърс” ООД и притежава всички необходими лицензи, за да извършва полети във въздушното пространство на Република България. Подробна информация за въздухоплавателното средство ще откриете тук: Жужаща пчела
Декларация за освобождаване от отговорност и за предоставяне на лични данни ще Ви бъде предоставена на място от инструктора. Запознаването с нейното съдържание, попълване и подписване от страна на пасажера е задължително условие за провеждане на полета.
Декларация от родител се попълва за лица под 18 г. възраст.
Застраховката е задължителна за времето на полета. Ние Ви я предоставяме безплатно.
Видеозаснемането на Вашето приключение е подарък от нас.

Гарантираме Ви професионализъм и незабравимо изживяване!
Очакваме Ви!

 • Резервация можете да направите, като ни се обадите на +359 089 68 69 200 или ни пишете на info@extremeuniverse.bg
 • Цената варира, според продължителността на полета: 10 мин. = 77 лв.; 20 мин. = 140 лв.; 30 мин. = 180 лв.; 1 ч. = 340 лв.
 • За 10 минути ще полетим над Казанлък и  р. Тунджа.
 • За 20 минути ще полетим над Казанлък и яз. Копринка.
 • За 30 минути ще полетим над Казанлък и ще обиколим целия язовир Копринка.
 • За 60 минути ще прелетим над Казанлък, Паметника – символ на комунизма на връх Бузлуджа, „Паметника на свободата“ на връх Шипка, Храм-паметник „Рождество Христово“ – „Шипченският манастир“ със златните кубета, тракийската могила „Голямата косматка“, язовир Копринка, р. Тунджа.
 • Мястото на излитане е летище Казанлък. Намира се южно от гр. Казанлък, непосредствено преди с. Овощник.
 • Карта: https://goo.gl/maps/3cSoSgnS632abJFM8
 • Заплащане можете да направите по банков път по сметката на “Екстрийм Юнивърс” ООД с IBAN  G28FINV91501016798727 и BIC FINVBGSF.
 • Данъчна фактура ще бъде издадена на физическото или юридическото лице, което е извършило превода.
 • Ваучер за подарък ще получите на електронната си поща или на адрес, ако желаете да бъде на хартиен носител. Напишете ни име Вашето име, името получателя и поздрав, за да бъде подаръка Ви още по – личен и радващ.
 • Доставката на ваучера е за наша сметка и е до Вашата врата.
 • Валидността на ваучера е 7 месеца от датата на закупуването му.
 • Промени, по вече направена резервация, можете да правите най – късно 3 дни преди запазената за полет дата.
 • Връщане на покупката можете да направите в 14 дневен срок. Сумата, която сте превели към “Екстрийм Юнивърс” ООД ще Ви бъде  възстановена, след приспадане на таксите за банковите операции, които съпътстват паричните преводи.
 • Лицензираният пилот, с когото ще летите, е с дългогодишен летателен опит и притежава класовете полетен инструктор (FI),полетен проверяващ (FE) и изпитващ на полетните инструктори (FIE) в клас Моторни парапланери (PPG – powered paragliders). Подробна информация за екипа на “Екстрийм Юнивърс” ООД ще откриете в раздел:  За нас
 • Сертифицираният паратрайк (моторен парапланер) е произведен от “Екстрийм Юнивърс” ООД и притежава всички необходими лицензи, за да извършва полети във въздушното пространство на Република България. Подробна информация за ВС (въздухоплавателното средство) ще откриете тук:   Жужаща пчела II-6
 • Декларация за освобождаване от отговорност и за предоставяне на лични данни ще Ви бъде предоставена на място от инструктора. Запознаването с нейното съдържание, попълване и подписване от страна на пасажера е задължително условие за провеждане на полета.
 • Декларация от родител се попълва за лица под 18 г. възраст.
 • Застраховката е задължителна за времето на полета. Ние Ви я предоставяме безплатно.
 • Видеозаснемането на Вашето приключение е начин да запечатате спомена и е подарък от нас.  2 камери (Go Pro) снимат с високо качество Вас и това, което виждате, през цялото време на полета. До 2 дни след приключението, на имейлът който сте ни посочили, ще получите линк, чрез който можете да изтеглите необработеното видео.
 • Видеомонтаж – Нашият професионален монтажист обработва суровия материал, монтира музика и получавате уникален филм, който ще Ви връща отново и отново към незабравимото приключение. Продължителността на видеото м-у 3 и 4 мин. Получавате, като подарък, 10 бр. обработени снимки, в електронен вариант. Цената на видеомонтажа е 40 лв.
 • Гарантираме Ви най – високо ниво на професионализъм!
 • Очакваме Ви!