Въздушната фотография премахва голяма част от границите поставени пред Вашето въображение. От въздуха може да се погледне под коренно различен ъгъл на нещата и фотографирайки Вие можете да  представите една уникална гледна точка на хората , с които искате да я споделите. В днешни дни все повече хора – предприемачи , хотелиери, строители, земеделци, рекламни агенции и др. се обръщат към нас , за да осигурим „гледната точка” , която да подпомогне спечелването на клиентите им.

Посредством въздушната фотография могат да бъдат заснети строителни обекти (с цел контрол или реклама) , хотели (показва както външният вид на хотела, така и позицията му спрямо околните обекти), хижи, вили, парцели, фирмени сгради и др.

Въздушните снимки на обектите дават пределно ясна представа за реалният изглед на сградата, нейното разположение, позицията и спрямо други важни обекти като водни басейни, болници, училища, заведения и др.

Всеки обект разполага със скици , които дават подробна информация, възможно е да се изработи и компютърен образ, но най – реална представа получавате посредством  снимка или видео направени от въздуха.

Кадър 1

Кадър 2

Въздушното заснемане  се осъществява от екип – пилот, оператор и монтажист.

Условията за възможност и цена на изпълнение на дадена задача, зависят от много фактори. За да уточним подробностите, моля не се колебайте да се свържете с нас.