Здравейте! Поздравяваме Ви, за желанието да се научите да летите.

В нашето училище за пилоти ще получите качествена теоретична и практическа подготовка.

След завършване на курса, ако продължите да спазвате и развивате наученото, ще бъдете безопасни за себе си и за другите ползватели на въздушното пространство.

След успешно полагане на теоретичните и практически изпити пред полетен изпитващ, ще получите национално свидетелство за любител пилот на моторен парапланер  NPPL(M)PPG – national personal pilot license (microlight) poweredparaglider.

Ако имате собствено въздухоплавателно средство, което е регистрирано като експирементално или посредством типов сертификат в ГД ГВА, то Вие можете да бъдете обучен/а на него.

Ако не разполагате с личен и регистриран летателен апарат, то обучението Ви ще се проведе на някой от нашите, сертифицирани за целта, моторни парапланери.

Пълна представа за процеса на обучение ще придобиете, като се запознаете с програмaта за обучение на пилоти в клас моторизирани парапланери (Програма за обучение) . Тя  е разработена от Асоциация на свръхлеката авиация в България (АСАБ) и е нейна интелектуална собственост. За да започнете курс на обучение по тази програма трябва първо да станете член на асоциацията. Това можете да направите , като посетите сайта  www.bgmaa.org

За повече информация, моля разгледайте още:

Документи